Kan ik mijn bestelling annuleren? Print

• 0

Volgens de Wet Koop op Afstand heb je een bedenktermijn van 14 dagen. In de regel houdt dit in dat je een bestelling kunt annuleren en je geld retour krijgt. Domeinnamen zijn hierop een uitzondering. Als we een domeinnaam al voor je geregistreerd hebben dan kunnen we de daaraan verbonden kosten niet kwijtschelden, maar bij een hostingpakket of SSL certificaat is dat geen probleem.

Kunnen jullie mijn bestelling annuleren?

Je kan ons via een ticket vragen om je bestelling te annuleren. Vergeet hierbij niet duidelijk aan te geven om welke bestelling het gaat, dus geef bijvoorbeeld een domeinnaam of factuurnummer door.
het kan ook zijn wij uw bestelling annuleren door de factuur onbetaald is en/of onze algemene voorwaarde niet is nageleefd.