Muziek toevoegen aan auto dj in Centovacast Print

• Auto dj, Muziek uploaden, Uploaden, muziek, Playlist, Muziek toevoegen
  • 3

Hoe voeg je muziek toe aan je auto dj in Centovacast?

1= login op uw control panel van Centovacast
2= Indien u een reseller bent login op de klanten stream naar keuze.
3= Aan de linker kant in het menu kiest u onder het kopje "Autodj" voor "playlist"
4= Maak een gewenste playlist naar keuze. b.v. map genaamd "muziek"
5= Er moet minimaal 1 "general rotation" type aan staan wil de auto dj starten.
6= En vul de tijden in van de playlist wanneer deze afspeelt en kies "Save"

7= Keer terug in het menu van Centovacast en kies nu onder het kopje "auto dj" voor "Files"
8= Het mapje "media" links kleurt blauw op? (zo nee deze map aanklikken) en kies je voor "new folder" onderaan de website.
9= Geef de folder een naam (b.v. "music") en klik met de rechtermuisknop links op het mapje je net aangemaakt hebt en kies voor "upload" (zie foto 1)

Foto 1

10= Zodra u de folder van muziek heeft voorzien klikt u op "return" links onderaan.
11= klik nu in Centovacast onder het kopje "auto dj" op "Media"
12= Klik nu rechts boven onder "options" en vink "Browse by folders" aan. (zie foto 2)

Figuur 2

13= Tot slot "sleept" u het mapje met muziek inhoudt naar de gemaakte playlist zoals onderstaande voorbeeld. (zie figuur 3)

Figuur 3

14= Klik nu rechts onder op "save" als u klaar bent.

Note: Het is raadzaam Centovacast te herstarten omdat u een wijziging heeft uitgevoerd.