Voor mij onbekende redenen is mijn gehuurde product niet bereikbaar wat nu?

Overtuig u in de eerste plaats of er op dat ogenblik server activiteiten plaatsvinden ( die normaliter altijd per e-mail aangekondigd worden ).Is dit niet zo, dan controleert u of u een e-mail heeft ontvangen met de mededeling dat u uw laatste maandhuur nog niet heeft voldaan. Is dit ook niet het geval stuurt u een e-mail naar info@radiowebhost.nl u ontvangt dan op korte termijn een antwoord.