Hoe maak ik een subdomein aan ? Print

• 0

Stel u heeft nog een oude website via bijvoorbeeld "kpn-home" en u wilt uw bezoekers door sturen naar uw nieuwe website

U kunt uw pagina doorsturen naar een andere pagina door de volgende code in te voeren bij head tagin uw html:

< "meta http-equiv="refresh" content="0; url=http://www.dedomeinnaam.nl" >

Content geeft weer na hoeveel seconden u wordt doorgestuurd naar de andere pagina.

U kunt ook via het control panel de "Site Redirection" gebruiken om uw website door te sturen.