Er zijn geplande onderhoudswerkzaamheden die van invloed kunnen zijn op onze services. Kom meer te weten

Artikelen

Hoe kan ik een directory op mijn website afschermen? Als u de webbrowser toegang wilt beveiligen tot een bepaalde directory op uw virtual server... Hoe maak ik een subdomein aan ? Stel u heeft nog een oude website via bijvoorbeeld "kpn-home" en u wilt uw bezoekers door sturen... Ik heb mijn Public_html map verwijderd wat nu ? De public_html map is de belangrijkste map voor uw website. Hier staat immers de website in... Ik overschrijd mijn schijfruimte of dataverkeer, wat nu? Je ontvangt bericht van ons als je meer schijfruimte of dataverkeer verbruikt dan is toegestaan.... Kan ik SSI in mijn.htm en .html files gebruiken? Ja. Als SSI is ingeschakeld zal het standaard met .shtml files werken. Om SSI ook te kunnen... Kan ik mijn bestelling annuleren? Volgens de Wet Koop op Afstand heb je een bedenktermijn van 14 dagen. In de regel houdt dit in... Kan ik mijn webhostingpakket up- of downgraden? Ja, je kunt jouw webhostingpakket up- of downgraden. Wil je upgraden of downgraden? Neem dan... POP3 of IMAP Met POP3 download je je e-mail vanaf de server naar je apparaat (computer of telefoon). Je e-mail... Wanneer wordt mijn hosting account aangemaakt ? Als uw bestelling is betaald worden het domein en de webruimte binnen enkele uren ingesteld. De... Wat is belangrijk voor de keuze van webhosting? Je hebt webhosting nodig voor je website of applicatie, maar waar begin je? Door het beantwoorden... Wat is een domeinnaam? Om een website te bezoeken, heb je daarvan het internetadres nodig. Dit adres wordt ook wel een... Wat zijn eigen error pagina`s Hiermee kunt u zelf instellen welke pagina een bezoeker krijgt te zien wanneer de URL die hij... Welk SSL-certificaat krijg ik bij webhosting? Bij webhosting zit gratis het SSL-certificaat Let’s Encrypt inbegrepen. Uw https:// domein wordt...